ep melia international varadero cuba
MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL - Archivo

Tot i les importants caigudes de les últimes setmanes no podem dir que hàgim vist el sòl de l'actual fase correctiva, atès que no tenim figura de volta de cap tipus. El que no significa que no poguem advertir d'importants nivells de suport una mica més avall.

  • 7,48€
  • 1,15%
Análisis Técnico
S1
4.64
S2
6.04
R1
6.68
R2
6.68
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El gràfic de Meliá Hotels és pràcticament un calc del d'IAG. Els dos tenien potencials triangles simètrics de continuació de tendència i els dos es van trencar a la baixa el mateix dia (28 de juny). El moviment correctiu va ser en bloc, sectorial, i en major o menor mesura totes les companyies del sector van començar a corregir amb força des d'aquest mateix moment. La veritat és que al final l'últim rebot contra tendència ha estat un retrocés temporal de manual, de llibre. I la projecció de la caiguda mínima teòrica apunta cap a la zona dels 5,35 euros. Però no ens enganyem, es tracta d'un objectiu aproximat de caiguda, res més.

Tenim una potencial zona de suport a l'entorn dels 5,20-5,25 euros (els mínims de gener), coincidint amb un ajust/retrocés del 50% de l'última gran pujada. D'aquí que creguem que el potencial de caiguda addicional és bastant limitat. A la zona dels 5,20 euros conflueixen importants nivells de suport. Per sobre, pel costat de les resistències, tenim els 6,04 euros, els 6,68 i els 7,40 euros (màxims anuals).

mel200721
Gràfic diari de Meliá Hotels

Noticias relacionadas

contador