ep grupo masmovil alcanzaocho millonesclientes
MÁSMÓVIL - Archivo
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

Malgrat cotitzar en resistència de curt termini, el títol sembla haver posat rumb cap a la recta resistència (directriu baixista) que uneix els màxims decreixents des de març de 2018.

A molt curt termini podem veure com els títols de MásMóvil es troben cotitzant a les portes de potencials nivells de resistència, com és la part alta d'un potencial canal alcista a molt curt termini. La sobrecompra diària és extrema i això ens hauria de fer ser cauts al molt curt termini, cosa que deixa la porta oberta a algun tipus de correcció puntual. Però la veritat és que tot sembla indicar que aquest es dirigeix cap a l'important resistència que presenta en la directriu baixista (ja que té tres punts de tangència) que uneix els successius màxims decreixents des de març de 2018.

Aquesta recta passa al moment actual pels 21,80-22 euros. No cal dir que, saltar-ne per sobre, seria, sense cap dubte, un clar i important senyal de fortalesa o millor dit de canvi de tendència del títol: de lateral-baixista a lateral-alcista. Amb objectiu de cara als propers mesos en la resistència que presenta en els màxims històrics: els 26 euros.

masmovil130519
Gràfic diari de MásMóvil

Noticias relacionadas

contador