ep masmovil abierta a comprar omvreiteranointereseuskaltel
MÁSMÓVIL - Archivo
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

Barclays ha retallat el preu objectiu de MásMóvil des dels 30 euros per acció fins als 27 euros. Amb tot, el banc britànic reitera la seva recomanació de 'sobreponderar', a més de confiar en el "creixement perenne" del títol.

L'entitat financera assevera que "les accions de MásMóvil han estat sota la pressió de les incerteses aixecades entorn de la seva Capex".

No obstant això, Barclays segueix creient en la cotitzada espanyola i afirma que "pot seguir duent a terme el seu negoci amb una intensitat menor de capital respecte als seus competidors gràcies a la seva infraestructura compartida i els costos més baixos dels que presumeix a Espanya".

Després de valorar aquests pros i contres, Barclays pren un enfocament "més prudent", cosa que ha resultat en la retallada de preu objectiu de l'acció... al mateix temps que manté la seva optimista recomanació de 'sobreponderar'.

LA SEVA ALIANÇA AMB EUSKALTEL I PHONE HOUSE

MásMóvil ha estat notícia recentment per l'empresa que ha llançat al costat de Euskaltel i Phone House, Medbuying. L'objectiu amb aquesta operació és centralitzar la compra de mòbils, routers i altres accessoris relacionats amb el sector de les telecomunicacions.

L'òrgan d'aquesta nova societat estarà compost per cinc membres designats segons la participació de cadascuna de les tres companyies. En el cas de MásMóvil, posseirà un 45% del capital, de manera que tindrà la potestat de designar dos membres.

Per la seva banda, Dominion (Phone House), que posseeix el mateix percentatge, en designarà dos i, finalment, Euskaltel, que posseeix el 10% de capital restant, s'encarregarà de designar-ne un.

Noticias relacionadas

contador