ep masmovil abierta a comprar omvreiteranointereseuskaltel
MÁSMÓVIL - Archivo

MásMóvil va registrar un benefici net de 22 milions d'euros durant el primer trimestre d'aquest any, xifra que suposa multiplicar per més de dos (+168%) l'aconseguit un any abans, alhora que va aconseguir un creixement rècord d'ingressos per serveis i subscriptors.

La companyia va obtenir un benefici net ajustat de 37 milions d'euros entre gener i març d'aquest any, un 36% més, segons ha informat aquest dimarts el grup a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Entre gener i març, el resultat brut d'explotació (EBITDA) va ser de 105 milions d'euros, un 40% més que durant el mateix període de l'any passat i 15 milions d'euros més que durant el trimestre anterior. El marge d'EBITDA recurrent va arribar al 27%, enfront del 22% del primer trimestre de l'any passat.

Els ingressos totals durant el primer trimestre van ser de 383 milions d'euros, un 13% més que durant el mateix període de l'any passat. Els ingressos per serveis van arribar als 336 milions d'euros, un 27% més que durant el mateix període de l'any anterior, i "molt significativament per sobre" de l'objectiu comunicat per al conjunt de l'any el 22%, segons ha destacat el grup.

D'altra banda, la companyia ha anunciat dues transaccions relacionades amb la xarxa de fibra òptica per les quals ha obtingut un benefici net de 150 milions d'euros.

En concret, MásMóvil ha arribat a un acord per a la venda de 933.000 llars de la seva pròpia xarxa de fibra a un fons internacional d'infraestructures per un import total de 217.500.000 d'euros.

A més, ha anunciat també la compra d'un milió de llars de fibra òptica a Orange Espanya per un import de 70 milions d'euros, cosa que li permet seguir augmentant la seva xarxa de fibra pròpia i arribar als vuit milions de llars amb la seva xarxa pròpia d'FTTH al final d'aquest any.

Noticias relacionadas

contador