wall street portada 1
Alex Proimos ( https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en ) No changes made
5.533,90
  • -
  • -

Tot i perforar suports no descartem que al molt curt termini es produeixin rebots, atès que es respira força por al mateix temps que les lectures de sobrevenda són extremes.

A la vista del gràfic de l'índex nord-americà podem veure com aquesta ha perforat amb claredat la base de l'ampli moviment lateral-alcista pel qual s’està desplaçant el preu al llarg de tot l'any. Però ja sí que podem dir que la base s'ha perforat amb claredat. Ara la zona dels 2.610-2.615 punts es converteix en la primera de les resistències. És a dir, no descartem un moviment cap a aquí en forma de retrocés temporal. Arribats a aquest punt, cal dir que, de nou, tenim el principal índex en plena zona de suport, el més important diria jo: els mínims de febrer als 2.530 punts.

D'altra banda, convé adonar-se que el preu ens ha confirmat un altre gran 'cap i espatlles' a l'índex. I si aquest s'acabés complint durant les pròximes setmanes, caldria apostar per caigudes addicionals que el portin a la zona dels aprox. 2.300 punts. És a dir, un 10% de caiguda addicional (com a mínim, ja que es tracta de la projecció mínima teòrica).

dia181218
Gràfic diari de l'E-MINI S&P Continuous

Noticias relacionadas

contador