wallstreet275
5.533,90
  • -
  • -

Els màxims d'aquest dilluns coincideixen, al tick, amb la part superior (resistència) del que sembla ser una formació triangular (màxims decreixents i mínims creixents).

Molt s'està llegint i escrivint del final del cicle alcista a l'altra banda de l'Atlàntic. Encara que en realitat d'aquest s’ha estat parlant anys i anys cada vegada que el mercat corregeix amb una mica més de força del que és habitual. Evidentment, alguna vegada serà la bona. Però mentrestant i si ens fixem en el gràfic del principal índex del món, l'S&P 500, aquest s'està desplaçant lateralment al llarg de 2018. Això sí, dins d'un rang de preus bastant ampli tot s'ha de dir. Però al cap i a la fi, es tracta d'un ampli moviment lateral.

De fet, com es pot apreciar en el gràfic diari el que tenim davant és un ampli moviment lateral amb cert biaix alcista on, després de tot, seguim tenint mínims i màxims creixents. Una altra cosa molt diferent serà si finalment es perforés la zona de suport que presenta en els mínims d'octubre (2.603) i, sobretot, els mínims de febrer als 2.532 punts. Però mentrestant, tot forma part d'un ampli lateral.

sp5003041218
Gràfic diari de l'E-Mini S&P Continuous

Noticias relacionadas

contador