ep gasolinera de repsol ubicada en madrid
Ricardo Rubio - Europa Press

Després d'una pujada del 60% des dels mínims de març, tenim els títols de la nostra petroliera atacant la important zona de resistència que presenta al buit baixista setmanal dels 9,60 euros

  • 14,95€
  • -0,66%
Análisis Técnico
S1
7.70
S2
9.60
R1
10.67
R2
10.67
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Ja tenim els títols de Repsol a nivells de resistència de veritat, l'últim gran buit baixista setmanal dels 9,60 euros. Que, a més, es correspon amb un ajust/reculada del 38,2% de l'enfonsament previ. Veurem si és capaç de tancar-lo, o cosa que és el mateix anul·lar-lo. L'experiència ens diu que aquest tipus de 'gaps' normalment en un primer intent s'emplenen totalment o parcialment, però no difícilment es tanquen a la primera. Però mai no se sap. La veritat és que, si hi ha una resistència de veritat durant tot el procés correctiu, aquesta és la primera realment important.

Tancar aquest buit, independentment que després el preu retrocedeixi i dreni les últimes pujades, és sense cap dubte un important senyal de fortalesa que no hauríem d'obviar. Un ajust/reculada del 50% de la caiguda el duria a nivells de preu pròxims als 10,50 euros.

rep050620
Gráfico semanal de Repsol

Noticias relacionadas

contador