ep bitcoin 20171022113003
PIXABAY

Correccions puntuals a part, en teoria la moneda digital sembla voler construir un nou impuls alcista amb objectiu en la resistència psicològica dels 10.000 dòlars.

Els mínims i màxims creixents en el futur del bitcoin se succeeixen i, a més, s'acceleren. Recentment, hem assistit a una ràpida correcció en forma de 'flash crac' en la reina de les monedes digitals i des d'aquí va començar a reestructurar-se de nou a l'alça. Novament, hem despertat aquest dilluns deixant un altre buit alcista als 8.140 dòlars, que ara passa a ser el suport més immediat de molt curt termini. Per sobre, pel costat de les resistències, ja no tenim res realment important fins als 10.000 dòlars. Ja no tant perquè es tracti d'una resistència real, més bé pel psicològic de la xifra en si. El futur del bitcoin es revalora des dels mínims de desembre per sobre del 180%.

En algun moment el subjacent corregirà/drenarà els últims excessos, això no ho dubta ningú. Però la pregunta del milió de dòlars és des d'on ho farà i la veritat és que en el moment actual no tenim el més mínim senyal de debilitat dins d'actual estructura dels preus. Els mínims i màxims creixents són impecables i així no cau.

btc270519

Noticias relacionadas

contador