iag-achete-la-compagnie-espagnole-air-europa-pour-1-milliard-d-euros

IAG és justament el contrari al qual un servidor tracta de buscar als mercats, que no és altra cosa que aquells valors que són alcistes a mitjà i a llarg termini i que cotitzin a nivells de suport importants. O que acabin de batre resistències. Exactament allò que no és IAG.

IAG

  • 2,17€
  • 2,65%
Análisis Técnico
S1
0.98
S2
1.7175
R1
1.8375
R2
1.8375
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

IAG és des de fa molt de temps una ruleta russa. Un valor impredictible en què els cops de banda a l'alça i a la baixa se succeeixen contínuament. Aquest valor sol estar gairebé sempre entre els valors que més pugen i cauen de l'IBEX. És un valor trencat. En el millor dels casos podem dir que s'està desplaçant lateralment, dins d'un ampli rang de preus amb suport a la zona dels 1,50 euros i resistència als 2,60 euros. En números rodons. I sí, ho sé, el lateral és molt ampli, però els nivells de control els posa el mercat i són els que són.

Després es complirà o no, però el que tenim davant és un potencial cap i espatlles que apunta cap a la zona de l'euro. I el darrer rebot, que encaixa a la perfecció dins del que seria una retirada temporal a la clavicular de la formació baixista, no augura res de bo. És més, per d'alguna manera anul·lar el biaix baixista dels últims mesos com a mínim hauria de tancar l'últim i imponent buit a la baixa que ens va deixar recentment a la sessió del 26 de novembre (amb l'esclat de la nova variant òmicron) als 1,84 euros. Mentre aquest buit no es tanqui, o el que és el mateix s'anul·li, no tindrem el més mínim senyal de fortalesa en els títols de l'aerolínia. En resum, és un valor per mirar des de la barrera i poca cosa més. Invertir en la companyia avui dia és més un acte de fe que una altra cosa.

iag151221
Gràfic setmanal d'IAG

Noticias relacionadas

contador