coronavirus 13 cas de variant omicron parmi des passagers a amsterdam

A curt termini, el més probable és que assistim a algun tipus de rebot que l'acosti cap a la nova zona de resistència, abans suport, dels aproximadament 1,65 euros.

IAG

  • 2,06€
  • 0,15%
Análisis Técnico
S1
1
S2
1.65
R1
1.8375
R2
1.8375
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Ja coneixem de sobres com se les gasta IAG quan es posa a caure, només cal mirar el que va passar divendres passat quan la cotització es va desplomar un 15% i s'emportava per davant l'important suport, ara resistència més immediata, dels 1,60 euros. Després de perforar-lo, el que ens ha deixat el preu és un potencial cap i espatlles que si es compleix apuntaria cap a la zona de mínims de la pandèmia, a l'entorn de l'euro.

Però abans hi ha la possibilitat que assistim a algun tipus de rebot que el porti en primera instància cap a la resistència dels 1,60 euros (retirada temporal) i posteriorment als aprox. 1,65 euros (la clavicular de la figura correctiva) per després, en teoria, tornar a agafar impuls a la baixa. Dit això, hem de saber que no hi ha eina infal·lible als mercats i que no hi ha res segur. La figura d'implicacions baixistes hi és i el risc també. L'únic que el pot treure de l'atzucac és que sigui capaç, properament, de tancar el buit baixista de divendres (1,8375).

iag011221
Gràfic diari d'IAG

Noticias relacionadas

contador