boeing-va-fournir-des-pieces-pour-des-airbus-de-british-airways

IAG segueix donant batzegades a l'alça i a la baixa dies rere dia i ni perfora suports, ni ataca resistències. Però el millor és que les zones de control semblen molt clares.

IAG

  • 2,06€
  • 0,15%
Análisis Técnico
S2
2
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

IAG segueix donant fortes batzegades a l'alça ia la baixa gairebé cada dia. Ja fa molt que estem acostumats a veure'l entre els que més cauen i els que més pugen, sempre. Però dins d'aquest erràtic moviment almenys vam començar a veure certa nitidesa, certa claredat en els seus moviments de curt termini. Aquest està immers dins d'un lateral, amb un suport als 1,44 euros i resistència als 2 euros. I fins que el preu no surti d'aquí no tindrem cap pista sobre el que probablement serà el següent gran moviment en tendència.

La perforació dels 1,44 euros seria un preocupant senyal de debilitat, ja que el preu estaria donant forma a un petit doble sostre. No obstant això, la superació dels dos euros seria un potent senyal de fortalesa de curt termini. Avantsala d'un nou impuls alcista amb objectiu en la resistència que li confereix el buit baixista setmanal de març als 2,61-2,62 euros.

iag2901212
Gràfic diari d'IAG

Noticias relacionadas

contador