ep el grupo iberia e iag cargo llevan a canarias y melilla las vacunas de moderna
IBERIA

El sector de les aerolínies és un camp de mines per invertir. La majoria de bancs d'inversió estan trobant oportunitats d'entrada en companyies de baix cost, especialment en Wizz Air. D'altres, com Credit Suisse, assenyalen també l'atractiu de valors com IAG. La clau està en els estalvis estructurals.

IAG

  • 2,06€
  • 1,28%

Concretament, Credit Suisse parla al seu últim informe sobre les aerolínies europees de "la importància dels estalvis estructurals en personal de les companyies aèries europees per a la recuperació dels seus marges".

Així explica la suïssa el 'sobreponderar' d'IAG, i l''infraponderar' que reitera per a Air France-KLM i Lufthansa, "on veiem el risc d'emergir de la pandèmia amb majors costos unitaris, en comptes de menors". Credit Suisse continua observant que, "tal com ha evidenciat la posició d'IAG respecte a Air Europa, el conglomerat d'aerolínies té la intenció de tornar als seus marges previs a la crisi del coronavirus".

En aquesta volta a la 'nova normalitat', Credit Suisse opina que "el 2021 és un any clau per al sector, que s'ha d'assegurar d'estalviar en costos estructurals i en proveïdors al màxim possible a l'espera que la recuperació de passatgers guanyi tracció".

Noticias relacionadas

contador