british-airways

Les importants caigudes d'aquest dilluns allunyen els títols d'IAG de l'important zona de resistència dels dos euros i l'acosten a suports clau.

IAG

  • 2,06€
  • 0,49%
Análisis Técnico
S1
1.37
S2
2
R1
2.61
R2
2.61
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

No fa gaire dèiem dels títols d'IAG que a poc a poc el gràfic s'anava netejant-se, en el sentit que almenys les zones de control per baix (suport) i per dalt (resistència) eren clars, almenys a curt termini. I ens referim als 1,4425 euros (mínims de desembre) i els 2,00 euros (màxims de novembre). En realitat tot el que succeeixi dins el rang esmentat no tindrà implicacions de cap tipus, però almenys les zones de control semblen ben delimitades. El perill real estaria en la perforació (en tancaments) del suport dels 1,4425 euros.

Des d'aquest moment el preu estaria donant forma a un petit doble sostre que si finalment es compleix el projectaria cap a nivells propers a l'euro. Encara que abans presenta un suport important als 1,20 euros. Però no ens avancem els esdeveniments, perquè, de moment, no tenim res. El preu segueix fluctuant dins de les zones de control abans esmentades.

iag2501213
Gràfic setmanal d'IAG

Noticias relacionadas

contador