tecnicas reunidas bolsa portada

A poc a poc i sense fer gaire soroll el títol acumula una pujada del 40% des dels mínims anuals que va marcar després de la sessió de pànic venedor, als 19,25 euros.

  • 14,72€
  • -1,90%
  • 9,23€
  • 1,82%

Per ser exactes, el buit baixista de la sessió del 10 de novembre es troba en els 28,105 euros. Després de la sessió de pànic venedor després de confessar-se davant el mercat i llançar un 'profit warning' el títol es desplomava un 31% i durant les últimes setmanes, des dels mínims d'aquesta caiguda, el preu ha aconseguit rebotar un 40%. Però falta el més important, la reacció del preu davant l’important zona de resistència dels 28-28,85 euros. El buit baixista el trobem als 28,105 euros, però és que l'últim màxim decreixent, als 28,85 euros també és una important zona de resistència que cal tenir en compte.

Així, tancar aquest buit baixista (però no emplenar) seria un clar senyal de fortalesa en la cotitzada. Vagi per davant que l'experiència ens diu que el normal és que aquest buit s’ompli totalment o parcialment i des d'aquí s'iniciï un nou moviment correctiu. Ara bé, un futur tancament per sobre dels 28,85 euros seria sense cap dubte un clar senyal de fortalesa, ja que des d'aquest moment tindríem un primer màxim creixent, cosa que no veiem des de fa molt de temps en la companyia.

Gràfic diari de Técnicas Reunidas

Noticias relacionadas

contador