ep archivo - logo de ezentis
EZENTIS - Archivo

Es diu que una acció o qualsevol altre actiu subjacent està en caiguda lliure, o en mínims de tots els temps, quan el preu cau amb força i acaba vencent el suport que té als mínims històrics.

  • 0,19€
  • 1,06%
Análisis Técnico
S2
0.22
R1
0.30
R2
0.30
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Des d'aquell moment es pot dir que el títol ja no té cap suport, ja que no hi ha referències de preus de cap mena. Així, aquells valors que es troben en caiguda lliure acostumen a patir importants caigudes, ja que no hi ha suports identificables excepte els establerts pels números rodons o els suports decreixents que de vegades ens acaben dibuixant els preus. Ja hem explicat en el passat que els números rodons, temporalment, poden actuar com a suport/resistència. Dit això, no hi ha cap senyal de debilitat més gran que el d'un subjacent en caiguda lliure.

L'única cosa on agafar-se en el valor en aquest moment és al fet que els mínims d'aquest dimarts, als 0,1450 euros, coincideixen amb els mínims històrics de dijous de la setmana passada. És com si el valor estigués tractant de construir-hi un petit sòl de mercat de molt curt termini. Però res més. La fortíssima tendència baixista de fons (o primària) continua intacta. Per dalt, pel costat de les resistències, la més important en aquest moment la situem als 0,22 euros (els màxims de principis d'any).

eze010322
Gràfic setmanal d'Ezentis (EZE)

Noticias relacionadas

contador