ep telefonica adjudica a ezentis un contrato por tres anos dentro del proyecto fusion ti
EZENTIS - Archivo

Ezentis ha anunciat aquest divendres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) la dimissió de Carmen Gómez de Barreda com a consellera independent i presidenta de la Comissió de Nomenaments i Retribucions. Laura González Molero he estat nomenada per substituir-la al capdavant de l'esmentada comissió.

  • 0,21€
  • -0,95%

El Consell d'Administració ha reconegut "la tasca, l'esforç i la trajectòria professional durant l'exercici de les seves funcions" de Gómez de Barreda, que ha dimitit "per raons estrictament personals", ha recollit Ezentis en un comunicat.

Així mateix, el Consell d'Administració ha acordat el nomenament d'Eduard Romeu Barceló com a membre de la Comissió de Nomenaments i Retribucions en substitució de Gómez de Barreda.

Aquesta és la segona baixa que ha patit Ezentis en dos mesos després de la "dimissió voluntària" del seu director general, Fernando González Sánchez, presentada el 24 de novembre passat. El Consell d'Administració, en una reunió celebrada el 3 de desembre passat, amb un informe previ favorable de la Comissió de Nomenaments i Retribucions, va prendre raó de la seva renúncia, amb data d'efectes des del 30 de novembre. Les seves funcions han estat assumides de manera interina pel director general corporatiu, Carlos Mariñas Lage.

Noticias relacionadas

contador