petroleo barriles portada

Des dels mínims de principis de desembre, l''or negre' s'ha arribat a disparar un 60%, passant des dels 66 dòlars/barril fins als aproximadament 106 dòlars.

  • 89,50$
  • 0,55%
Análisis Técnico
S1
90
S2
105.79
R1
128.77
R2
128.77
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Es tracta d'una espelma que es caracteritza, perquè el preu del subjacent puja amb força durant gran part de la sessió, per després retrocedir amb força i tancar a un nivell similar al de l'obertura. Això deixa una metxa superior (ombra) molt llarga i un cos real i metxa inferior petits. Aquest tipus d'espelmes acostumen a aparèixer al final de les tendències alcistes i, per tant, ens adverteixen que el gir baixista és imminent. És una formació relativament fàcil d'identificar i generalment força fiable. Molt més, si a sobre té lloc a nivells de resistències claus. És exactament el contrari del martell.

És clar, però, una espelma que en condicions normals anticipa caigudes, l'inici d'una correcció/ajustament proporcional de les pujades prèvies importants. Però no és menys cert que amb l'espasa de Dàmocles del conflicte entre Rússia i Ucraïna i les renovades tensions geopolítiques entre Putin i Europa cal estar preparats per a tot, per a qualsevol mena de moviment. Observeu-vos, a més, com n'és d'impecable el canal alcista pel qual s'està desplaçant el preu del cru des dels mínims de desembre i la base del qual, per definició suport, passa en aquest moment pels aprox. 93,50 dòlars.

brn280222
Gràfic diari - Brent Crude Nort Sea Futures Continuous

Noticias relacionadas

contador