broker750

La sessió de menys a més d'aquest dimecres es va produir amb un volum de negociació més alt que l'observat durant les últimes set sessions.

  • 8.016,65
  • -0,93%

DAX

  • 17.917,28
  • -0,95%
  • 10.983,70
  • -0,40%

Els principals responsable de la sessió de menys a més d'aquest dimecres van ser els bancs. Aquests estan començant a demostrar una renovada fortalesa, contrarestant la debilitat del sector elèctric i energètic i en especial de la nostra operadora Telefónica (que s'ha emportat per davant el suport dels 9,3 euros). Sessions enrere, vam parlar de la possibilitat que el selectiu podria estar donant forma al final de la 'ona c' d'un 'abc' correctiu. Però hi ha la possibilitat, després del moviment d'aquest dimecres, que la correcció es tracti més d'una 'plana'. La diferència entre un 'abc' i una 'plana' és que el final de la 'ona c' es produeix pràcticament al mateix nivell que el final de la 'ona a'. Però d'altra banda les implicacions són les mateixes.

Al cap i a la fi, el missatge és el mateix: creiem que l'IBEX 35 està corregint les importants pujades prèvies dins d'un llarg moviment lateral. I que quan aquest finalitzi el lògic seria apostar per una clara sortida a l'alça amb objectiu en els màxims de 2015, prèvia parada a la resistència que presenta en els màxims anuals (11.185). Com a zona de suport la més important, de la mateixa manera que hem estat comentant des de fa dos mesos, tenim el buit alcista del 24 d'abril als 10.377 punts.

Gráfico diario - Ibex 35

Noticias relacionadas

contador