cie automotive portada logo ciudad
25,55€
  • -0,20€
  • -0,78%

A la vista del gràfic mensual des de 2007 podem observar com la situació és molt semblant a la que va viure el títol durant el període comprès entre 2011 i 2013.

CIE Automotive ha despertat aquest divendres amb fortes caigudes, contagiada per la caiguda dels títols de Renault (-14%) que va anunciar aquest dijous una advertència de beneficis i està arrossegant tot el sector. Encara que en el cas que ens ocupa, el de CIE, no té (de moment) implicacions tècniques de cap tipus. Al cap i a la fi, el suport més important, la base del gran lateral el trobem als 19,35 euros i com a resistència tenim la zona dels 26 euros en números rodons. És a dir, només per sobre dels 26 euros direm que el lateral dels últims deu mesos forma part de la història i, per tant, cal apostar per un nou impuls alcista a mitjà i llarg termini.

Dit això, vull fixar-me en l'ampli lateral en el qual es troba encaixat el títol des de finals de 2017 fins avui. Aquest lateral està fent que l'estocàstic mensual llanci lectures extremes, similars a les que es van formar el 2012-2013. Per aquell llavors, el títol també es trobava immers dins d'un ampli lateral d'una mica més de dos anys, igual que ara. I un cop el preu va trencar a l'alça el lateral aquest no va parar de pujar i pujar. Ni molt menys vull dir que hagi de passar el mateix, però sí que és cert que si al llarg de les propers setmanes/mesos aconseguís superar amb claredat els 26 euros, apostaríem per un important 'ral·li' a llarg termini.

cie181019
Gràfic mensual des de 2007

Noticias relacionadas

contador