ep recurso cie automotive
CIE AUTOMOTIVE
26,60€
  • 0,40€
  • 1,53%

CIE Automotive ha comunicat que, un cop complertes les condicions suspensives, s'ha procedit a completar l'adquisició del negoci de disseny i producció de sostres per a automòbils propietat del grup nord-americà Inteva Products.

El preu de l'operació puja fins als 755 milions de dòlars nord-americans (aproximadament 670 milions d'euros) i ha estat abonat per part de CIE Automotive en metàl·lic.

Amb més de 4.400 empleats, Inteva Roof Systems compta amb 12 plantes productives i 6 centres d'R+D en 7 països (Estats Units, Mèxic, Alemanya, Eslovàquia, Romania, Xina i Índia) i es troba entre els tres principals fabricants d'aquest segment de productes a nivell mundial. La seva facturació de 2018 de gairebé 1.000 milions de dòlars nord-americans (uns 850 milions d'euros) inclou el 50% de la facturació de la JV xinesa SAMAP, amb vendes d'aproximadament 350 milions de dòlars nord-americans (uns 300 milions d'euros) i que, en base dels actuals acords amb el soci, CIE Automotive ha de consolidar pel mètode d'equivalència. El marge EBIT proforma del negoci adquirit és d'aproximadament 8% sobre vendes.

La integració del negoci de disseny i producció de sostres d'Inteva permet a CIE Automotive reforçar la seva aposta pels sistemes de confort a l'automòbil -adaptar-se així a les tendències del sector- i augmentar la seva presència en el creixent nínxol dels sistemes de sostres.

Noticias relacionadas

contador