ep imagenun concesionariocoches 20190806113310
COCHES.NET - Archivo

Des dels mínims d'agost el sectorial de cotxes/automoció europeu ha arribat a revalorar-se un 16%. Aquest s'ha frenat en sec en plena directriu baixista.

  • 25,60€
  • -0,58%
  • 2,76€
  • -0,54%

El que tenim al davant és l'índex sectorial europeu de cotxes/automoció, l'anomenat l'EURO STOXX Automòbils i Parts (o SXAE). I apreciem amb claredat com n'és d'impecable la directriu baixista que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des de gener de 2018. Recta resistència que hi presenta més de tres punts de tangència, que és el mínim que hem d'exigir-li. Dit això, l'interessant és que el preu s'ha frenat en sec en plena resistència, en la directriu baixista. Cosa que d'altra banda ens deixa molt clar, que no és poc, que el dia que se superi amb claredat a l'alça tindrem, per fi, un important senyal de fortalesa. Un avís a navegants que alguna cosa pot estar començant a canviar en el títol.

Així doncs, ara ens fixarem en la resistència dels 478 punts (l'últim punt de tangència en la directriu) i si se superés, tindríem un clar i prometedor senyal de fortalesa. I per sobre dels màxims de juliol (492) començarem a estudiar la possibilitat que aquest estigui tractant de construir, per fi, figura de volta.

sxae240919
Gràfic setmanal des d'agost de 2017

contador