ep aerogeneradores de siemens gamesa
SIEMENS GAMESA - Archivo
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Els títols de Siemens Gamesa han trigat més de 20 minuts a començar a cotitzar a causa de la forta pressió venedora després d'uns resultats que no han agradat al mercat.

Ja sabem per experiència que quan aquest títol es posa a caure, és com ArcelorMittal, no hi ha qui els guanyi. I s'ha despertat amb caigudes del 13% des de, casualment, la directriu baixista que uneix els màxims decreixents des de finals de juliol. Aquest dilluns tancava just a la recta resistència i ara el tenim coquetejant amb l'important suport que presenta en els mínims d'octubre: als 11,23 euros. En perforar en preus de tancament el normal és que busqui la base del canal baixista, per definició suport, ara als 9,80 euros (amb els seus rebots contra tendència). I per sota no descartem que busqui l'origen de l'últim gran impuls alcista: els mínims d'octubre de 2018 als 9,20 euros.

No cal dir que per dalt, pel costat de les resistències, tenim l'imponent buit alcista d'aquest dimarts als 12,85 euros. Molt han de canviar les coses d'aquí al tancament de la sessió, però en tancar així i com més avall pitjor, el probable és que acabi tornant als mínims d'octubre de 2018.

gamesa2051119

Noticias relacionadas

contador