cbarabia petroleo 432

A dia d'avui no tenim figura de tornada com a tal de les caigudes, però sí un nivell de suport molt interessant a curt termini. La recta que uneix els mínims creixents de març, abril i agost.

  • 87,11$
  • -0,21%
Análisis Técnico
S1
61.65
S2
73
R1
78.15
R2
78.15
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Sens dubte és aviat encara per llançar les campanes al vol en el petroli. No tenim figura de tornada a l'ús ni als mercats de renda variable ni al petroli. Però sí, potencial nivells de suport des dels quals es pot començar a construir algun tipus de figura de tornada. I en el cas que ens ocupa allò que tenim és un suport creixent que uneix tots i cadascun dels successius mínims creixents des del març. De manera que aquesta recta passa justament pels mínims d'aquest dimarts.

La qual cosa, unida als importants nivells de sobrevenda diaris després d'una caiguda del 25% des de màxims, suggereix que si hi ha un nivell de preus des del qual tornar-ho a intentar a l'alça és ara. Col·locant una ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota dels mínims d'ahir: 64,44 dòlars. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim els aprox. 73 dòlars i sobretot el buit baixista dels 78,15 dòlars.

wti011221
WTI Crude Futures Continuous

Noticias relacionadas

contador