petroleo barriles portada

Sense fer res de soroll de nou tenim el barril de petroli tipus West Texas a les portes de la resistència que té als màxims anuals recents que va marcar a l'octubre als 85,41 dòlars.

  • 88,42$
  • 1,63%
Análisis Técnico
S1
77
S2
85.41
R1
92
R2
92
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El petroli s'ha deixat des dels recents màxims anuals un 8%, però tot i això encara puja un 35% des dels mínims d'agost. I durant l'any puja clarament per sobre del 70%. Això vol dir que l'ajust ha estat mínim. És cert que encara no tenim cap confirmació que la fase correctiva hagi tocat terra, ja que per això el preu hauria de batre els recents màxims anuals (85,41 dòlars), que els tenim a tocar.

Tampoc cal que el preu corregeixi amb força, només cal desplegar un ampli moviment lateral (consumir temps) perquè les fortes pujades dels últims mesos s'ajustin proporcionalment. Diguem que tot apunta que, en el pitjor dels casos, el petroli s'endinsi en un lateral amb suport als 77-78 dòlars i resistència als màxims anuals. Ara bé, un tancament amb folgança per sobre dels màxims d'octubre activaria nous senyals de fortalesa, avantsala del que pot ser un nou 'ral·li' cap a nivells de preu propers als 92 dòlars, que és on trobem la següent zona de control.

wti101121
WTI Crude Futures Continuous (Gràfic diari)

Noticias relacionadas

contador