petroleo portada 1111

Els fortíssims nivells de sobrevenda en tots els terminis ens suggereixen que, més aviat que tard, assistirem a importants rebots contra tendència.

  • 88,02$
  • -0,45%

Des dels màxims de principis d'octubre el petroli s'ha deixat un 20%. De moment, són cinc les setmanes consecutives de caigudes. I com sempre diem, res cau pels segles dels segles sense el seu corresponent rebot o fase de reacció. I aquest dilluns comença el rebot. En teoria, cal apostar per un moviment cap, en primera instància, a la zona dels 74 dòlars, per on passa la MM200 diària, per definició resistència. I per sobre, tenim la part alta del canal alcista (abans suport), als aprox. 78 dòlars.

Anem a veure a quin nivell s'esgota el rebot i en funció d'això tindrem més informació al respecte. Però de moment només estem davant d'un simple rebot dins d'una fase correctiva de curt termini. El perill per a l’'or negre' vindrà si després de l'actual rebot es perforin els mínims de la setmana passada. Doncs en aquest cas el petroli podria estar donant forma a una figura d'implicacions baixistes.

Gràfic diari - Futur Brent continu

Noticias relacionadas

contador