ep archivo   un local de codere a 23 de abril de 2021 en madrid espana el operador de juego codere
Óscar Cañas - Europa Press - Archivo

Codere es dispara en borsa (+27%, 0,806 euros) després de confirmar que la seva filial de joc en línia, Codere Online, cotitzarà al mercat de valors nord-americà Nasdaq després de la seva fusió amb una empresa amb propòsit especial de compra, anomenades SPAC a Wall Street, anomenada DD3 Acquisition Corp II.

  • 0,09€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S2
0.853
R1
1.33
R2
1.33
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Codere és un bon exemple de valor que pot rebotar amb molta força sense deixar de ser baixista per això. En realitat, només cal mirar el gràfic setmanal adjunt per entendre el que volem dir d'un ràpid cop d'ull. Aquest dilluns va marcar un nou mínim històric als 0,625 euros i ara el tenim a la zona dels 0,80 euros. Però res no canvia realment. Figura de tornada no tenim, ni se l'espera. Però sí, tenim un impecable canal baixista de llarg termini, la part superior del qual passa en aquest moment pels aproximadament 1,75 euros. És a dir, ha de pujar un 100% per atacar la part alta del canal baixista.

El valor és baixista sense contemplacions com s'observa de la impecable successió de màxims i mínims decreixents. Cosa que no és incompatible amb el fet que pugui rebotar amb força (fases de reacció) de manera puntual. L'única cosa interessant per baix, per la banda dels suports, és el buit alcista d'aquest dimarts als 0,633 euros. Aquí tenim un suport important que cal tenir en compte. Però res més.

cdr220621
Gràfic setmanal de Codere

Noticias relacionadas

contador