ep archivo   un local de codere a 23 de abril de 2021 en madrid espana el operador de juego codere
Óscar Cañas - Europa Press - Archivo

Codere es dispara en borsa (+17%, 0,74 euros) després de confirmar que la seva filial de joc en línia, Codere Online, cotitzarà al mercat de valors nord-americà Nasdaq després de la seva fusió amb una empresa amb propòsit especial de compra, anomenades SPAC a Wall Street, anomenada DD3 Acquisition Corp II.

  • 0,09€
  • 0,00%

Codere ha explicat aquest dimarts que ha arribat a un acord de fusió de la seva filial Codere Online -formada per la societat matriu Codere Online Luxembourg, Serveis de Joc Online i les seves filials consolidades- amb la SPAC DD3 Acquisition Corp II, una decisió aprovada pel seu consell d'administració.

La fusió donarà lloc a la possibilitat que Codere Online es converteixi en una empresa cotitzada al mercat de valors nord-americà Nasdaq. La nova companyia estarà participada de forma majoritària per Codere, que manté la gestió del nou grup.

Codere mantindrà un percentatge de participació d'entre el 54% i el 73% en Codere Online, depenent de les amortitzacions dels inversors en la SPAC en el moment en què es culmini la fusió.

L'acord assolit valora la filial en línia en aproximadament 350 milions de dòlars (uns 294 milions d'euros).

Quatre inversors institucionals (DD3 Capital Partners Baron Funds, MG Capital, i LarrainVial) es comprometen mitjançant l'acord signat a realitzar una inversió de 67 milions de dòlars (uns 56,3 milions d'euros), que es tancarà immediatament abans de l'operació en línia.

Així mateix, Baron Funds s'ha compromès a mantenir una posició de 10 milions de dòlars (uns 8,4 milions d'euros) en accions de la SPAC.

Els respectius òrgans rectors de Codere i DD3 han aprovat ja aquest acord de manera que la fusió proposta pugui estar completada durant el quart trimestre de 2021.

CODERE SEGUIRÀ ENDAVANT AMB LA REESTRUCTURACIÓ

En mantenir Codere el control de la unitat del seu negoci en línia, l'operació no generarà cap impacte en el compte de resultats consolidat de la societat. "No s'espera cap impacte sobre el benefici net de la societat com a resultat de l'operació", apunta Codere.

El grup ha explicat que la injecció de liquiditat resultant de l'operació Online es registrarà en el balanç com a contraprestació per la reducció de la seva participació en Codere Online.

Així mateix, la companyia ha aclarit que aquesta operació "no altera la necessitat d'implementar" la seva reestructuració, ja que el seu negoci "continua molt afectat per l'evolució de la pandèmia de la Covid-19" i la seva liquiditat continua sent "limitada".

"La potencial recepció d'un import addicional de liquiditat de 30 milions de dòlars de conformitat amb aquesta no actualitzarà aquest fet", adverteix.

Noticias relacionadas

contador