ep recurso cie automotive
CIE AUTOMOTIVE

Durant la sessió d'aquest dimecres la companyia va ser la que més va caure a l'IBEX 35 i es va emportar per davant, a més, l'important suport dels 24,60 euros.

  • 27,90€
  • 1,09%

La perforació de suports aquest dimecres no convida precisament a l'optimisme en CIE Automotive. De fet, els mínims de juny els 24,60 euros s'han perforat i ara aquest nivell de preus passa a ser suport. A més, és la primera vegada des de gener de 2016 que el títol es col·loca amb claredat per sota de la MM200. Nivell de preus que ha estat actuant com a suport en nombroses ocasions al llarg dels últims anys. En qualsevol cas, la fase correctiva iniciada en el títol des de la seva entrada a l'IBEX-35 encaixa dins del normal a mitjà i llarg termini. Estaríem parlant d'una correcció o fase d'ajust proporcional a les importants pujades acumulades al llarg dels últims anys.

Dit això, no descartem que estiguem davant del que pot ser l''ona c' d'un 'abc' correctiu. Moviment que pot acabar dirigint-se cap a la zona dels aproximadament 20 euros, la base del canal baixista al qual sembla estar donant forma el títol. I malgrat això seria un títol alcista a mitjà i a llarg termini.

Gràfic diari de CIE Automotive

Noticias relacionadas

contador