cie automotive

CIE Automotive ha subscrit un contracte de finançament per import de 150 milions de dòlars amb International Finance Corporation (World Bank Group) i EDC (Export Development of Canada).

  • 25,45€
  • 0,00%

Aquest finançament, que s'emmarca dins del finançament estructural del Grup CIE Automotive, consisteix en un préstec amb venciment a 10 anys i una altra sèrie de condicions i té com a finalitat donar suport al creixement sostenible de la companyia a Mèxic durant els propers anys, segons ha informat l'empresa.

Aquest creixement a Mèxic, finançat en part amb el contracte subscrit en el dia d'avui, implica la previsible creació de més de 1.000 nous llocs de treball al referit país i que s'aconsegueixin "importants millores en matèries clau al sector d'automoció, com l'eficiència energètica o el desenvolupament d'una base competitiva de proveïdors locals", segueix explicant CIE.

A més, l'operació obre la porta a una col·laboració de llarg termini amb entitats multilaterals de finançament en països emergents, com són International Finance Corporation (World Bank Group) i EDC (Export Development of Canada).

Noticias relacionadas

contador