ep logo cie automotive
CIE AUTOMOTIVE

Tot i les caigudes del 23% des de màxims el preu ha rebotat en el primer dels suports de veritat, la directriu alcista des de principis de 2017.

  • 25,45€
  • 0,00%

Tot i la violència de la caiguda des de la seva entrada a l'IBEX la tendència de mitjà i de llarg termini segueix intacta. Tècnicament, l'última correcció encaixa dins dels paràmetres normals tot i la violència de la caiguda. Al cap i a la fi, aquest és el perill que s'ha d'estar disposat a assumir quan s'entra en un títol que fa anys que no para de pujar i que tot i que ha corregit amb força, no ha deixat de ser alcista a mitjà i llarg termini en cap moment.

És més, la caiguda s'ha frenat just a la primera zona de suport de veritat: l’impecable directriu alcista en què recolza el preu des de principis de 2017. A més, aquest nivell coincideix amb la 'cresta' de l'impuls alcista previ així com amb la MM200 diària. De fet, en resum, es pot dir que mentre que la zona dels 25-25 euros no es perfori a la baixa hi ha la possibilitat de buscar de nou els màxims anuals (que també són històrics) i fins i tot superar-los. Al cap i a la fi, la tendència primària segueix sent clarament alcista.

Gràfic diari de CIE Automotive

Noticias relacionadas

contador