ep logo cie automotive
CIE AUTOMOTIVE

La MM200 està funcionant amb molta precisió com a suport des de principis de 2013. En aquest moment aquesta mitjana passa pels 24,95 euros.

  • 26,60€
  • 1,53%

Tornem a tenir CIE Automotive en un moment complicat, a les portes de l’important zona de suport que presenta als 24,60 euros (mínims de juny) i la MM200, que passa en aquest moment pels 24,95 euros. En resum, el rang de preus comprès entre els 24,60-25 euros és un potencial nivell de suport que seria bo no perforar si no volem deixar la porta oberta a un clar deteriorament en el títol. De fet, la perforació dels mínims de juny deixaria la porta oberta a una nova fuetada amb objectiu a la zona dels 21,80-22 euros (la part inferior d'un potencial canal baixista).

Amb tot, seguim parlant d'un títol alcista a mitjà i llarg termini. El problema d'aquest tipus de títols que han pujat tant durant els últims anys és que tothom que hi entri ha d'estar disposat a assumir un 'stop' de pèrdues bastant generós. Ja que tot i la caiguda del 21% des dels màxims anuals el títol segueix sent alcista a llarg termini.

Gràfic diari de CIE Automotive

Noticias relacionadas

contador