berkeley portada

Els títols de Berkeley es desplomaven aquest dijous un 30% i amb un dels volums més alts de la seva història. I l'única cosa a què aferrar-se és a la base del canal baixista de curt termini.

  • 0,22€
  • 1,17%
Análisis Técnico
S2
0.3470
R1
0.44
R2
0.44
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Doncs sí, qui ho diria, però malgrat la caiguda del 60% de les últimes setmanes dels títols de Berkeley, encara puja un 250% des dels mínims anuals i històrics que va marcar el mes de març passat en els 0,068 euros. La pèrdua del suport dels 0,30 euros no és un bon senyal, perquè aquest nivell es correspon amb un ajust/reculada del 61,8% de tota la gran pujada prèvia. Però estem parlant d'un dels títols més volàtils del nostre mercat i les dilatacions dels preus són a l'ordre del dia. Veurem com tanca aquest divendres per allò de l'espelma setmanal.

Ara mateix, l'únic que tenim és la possibilitat que intenti reaccionar des de la base del canal baixista pel qual es ve desplaçant el preu des de fa dos mesos. La perforació d'aquest en preus de tancament seria una nova i més que preocupant senyal de feblesa. I ja sabem com les gasta aquest títol. El tancament de l'espelma setmanal pot ser molt més clarificador que el que podem veure en el moment actual.

bky161020
Gráfico diario de Berkeley

Noticias relacionadas

contador