ep archivo   edificio de la sede de bbva en madrid conocido como la vela a 22 de abril de 2021 en
Isabel Infantes - Europa Press - Archivo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc. Es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negativa i en la qual cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper.

  • 10,99€
  • 4,57%
Análisis Técnico
S1
4.85
S2
5.93
R1
6.75
R2
6.75
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Aquest dilluns parlàvem de la important zona de resistència a la qual s'enfrontaven els títols del Banc Sabadell i que al tancament de sessió superaven amb escreix, batent així la directriu baixista dels últims anys. I sembla que ara ha arribat el torn de BBVA.

El títol presenta una impecable resistència (dinàmica) a la recta directriu baixista dels últims 14 anys. Des dels màxims històrics de 2007 el preu es troba construint impecables màxims decreixents i cada vegada que el preu toca la directriu es produeix una descàrrega de paper en el valor. Així, el nivell que cal batre el trobem en la resistència que té als màxims anuals, als 5,932 euros. Per allò de deixar un petit filtre, establirem com a zona de control dels 6 euros. És a dir, un tancament setmanal/mensual (aquest dijous acaba setembre) per sobre dels 6 euros s'activaria un important senyal de fortalesa a mitjà i llarg termini.

bbva280921
Gràfic setmanal de BBVA

Noticias relacionadas

contador