ep archivo   edificio de la sede de bbva en madrid conocido como la vela a 22 de abril de 2021 en
Isabel Infantes - Europa Press - Archivo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir-hi, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc.

  • 10,99€
  • 4,57%
Análisis Técnico
S1
4.85
S2
6
R1
6.75
R2
6.75
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

BBVA s'ha despertat amb caigudes del 3% aquest dilluns, deixant-nos una resistència al buit baixista dels 5,672 euros (el preu de tancament de divendres passat). Aquesta passa a ser ara la zona de control, la resistència més important a curt termini. Mentre no es tanqui, el biaix de 'trading' serà correctiu a curt termini. De manera que ara mateix el suport més immediat el tenim a la zona dels aproximadament 5,40 euros: el suport que uneix tots i cada un dels successius mínims creixents des de febrer i que a dia d'avui té tres impecables punts de suport o de tangència.

Per sota d'aquesta recta d'acceleració la següent zona de control la trobem als mínim de juliol (4,85). No deixa de ser curiós que la correcció amb què ens acabem de topar té lloc, un cop més, des de la important resistència que li confereix la directriu baixista principal. Aquella que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des de febrer de 2007 i que hi presenta, amb l'actual, 6-7 punts de tangència.

bbva200921
Gràfic setmanal de BBVA

Noticias relacionadas

contador