ep archivo   oficina del bbva en madrid con el nuevo logo de la compania
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Després d'anunciar la seva aliança estratègica al passat mes d'octubre, BBVA i Oddo BHF, plataforma líder d'intermediació a Europa, avancen en la seva col·laboració en el negoci de renda variable a Espanya i Portugal.

  • 10,99€
  • 4,57%

La companyia francoalemanya obre una nova oficina a la seu de BBVA a Madrid amb un equip d'anàlisi de renda variable que impulsarà el seguiment de les companyies cotitzades espanyoles i portugueses, i un equip de vendes que donarà servei als inversors institucionals d'aquests països. BBVA reforça així les seves capacitats d'Equity Capital Markets (ECM) i el seu valor afegit a clients corporatius.

En definitiva, la unió entre BBVA i Oddo BHF contribueix que els inversors tinguin un major coneixement de les companyies d'Espanya i Portugal, afavorint una formació de preus més eficient i valoracions més objectives, crític perquè els emissors puguin accedir als mercats en les millors condicions quan ho necessitin.

Enrique Jiménez-Herrera, responsable global de banca d'inversió i finances a BBVA, comenta: "BBVA està compromès amb l'excel·lència en el servei als nostres clients i, en particular, a les companyies que operen als mercats on som presents".

Christophe Tadié, soci director d'Oddo BHF i director de Corporates & Markets afegeix: "Estem molt satisfets de consolidar la nostra associació amb un dels majors bancs espanyols i europeus per servir junts als clients corporatius de BBVA i oferir als inversors institucionals la millor experiència al mercat d'Espanya i Portugal".

Noticias relacionadas

contador