ep archivo   sede del banco sabadell en alicante comunidad valenciana espana a 17 de noviembre de
Joaquín Reina - Europa Press - Archivo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir-hi, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc.

  • 1,48€
  • -1,20%
Análisis Técnico
S2
0.6840
R1
1.06
R2
1.06
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negativa i en la qual cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda i per això els preus cauen. I això és el que tenim en Sabadell, una directriu baixista impecable que uneix els màxims decreixents des de principis de 2018 i que passa just per la zona actual: els 0,66-0,67 euros. Encara que gairebé més rellevant és el nivell de resistència que li confereix l'últim màxim decreixent als 0,6840 euros (els màxims de maig). Aquesta és la resistència clau al moment actual.

Per sobre ja no trobes resistències importants fins als nivells prepandemia als 1,06 euros. Objectiu que pot assolir en qüestió de mesos, amb les seves correccions contra tendència. Com a principal suport, però molt lluny dels nivells actuals, tenim els 0,50 euros.

saba270921
Gràfic setmanal de Banc Sabadell

Noticias relacionadas

contador