ep archivo   oficina de bankinter sucursal del banco en madrid
Marta Fernández - Europa Press - Archivo

Després del rebot de les últimes setmanes, del 20%, els títols de Bankinter es preparen per atacar la important zona de resistència que presenta al nivell dels 4,80-4,85 euros.

  • 7,31€
  • 0,05%
Análisis Técnico
S2
4.86
R1
6.14
R2
6.14
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Es tracta d'una figura que anticipa pujades i, per tant, el final d'una fase correctiva. És la figura inversa al clàssic cap i espatlles del qual tantes vegades hem parlat anteriorment. Les dues pautes gaudeixen de prou fiabilitat dins de les diferents formacions que ens podem trobar als mercats. Encara tenim gairebé tota la setmana per davant, però un tancament setmanal amb comoditat per sobre de la resistència dels 4,85 euros s'activaria un important senyal de fortalesa en el valor.

Es donaria per superada la resistència que té als màxims de finals de 2019-principis de 2020 (nivells prepandemia) i els màxims de maig d'aquest any. Des d'aquest moment quedaria confirmat un potencial cap i espatlles invertit amb importants implicacions alcistes per als preus. Tant que si ens creiem la formació de volta, aquesta el portaria clarament per sobre dels màxims històrics (6,1380). No ens cansarem de dir que aquest valor, Bankinter, és sens dubte el banc més fort del nostre país i prova d'això és que els màxims històrics es troben a 'només' un 27% dels nivells actuals. Cosa que no poden dir ni de bon tros de la resta dels bancs.

bkt100821
Gràfic setmanal de Bankinter

Noticias relacionadas

contador