ep la consejera delegada de bankinter maria dolores dancausa en la presentacion de resultados del 20210722121004
EUROPA PRESS

La consellera delegada de Bankinter, María Dolores Dancausa, ha mostrat la seva "plena confiança" que el Banc Central Europeu (BCE) aixequi demà la restricció al repartiment de dividend i que permeti a l'entitat distribuir un pay out del 50% i en metàl·lic "com ha estat tradicional".

  • 7,33€
  • 0,25%

Així ho ha manifestat durant la roda de premsa durant al qual s'han presentat els resultats de l'entitat corresponents al primer semestre de l'any.

"Tenim plena confiança que el BCE ens permetrà distribuir dividends i aixecarà el veto, per descomptat en el cas de Bankinter, perquè no hi ha cap raó que no sigui així", ha assegurat Dancausa, ja que l'entitat és "solvent, rendible i amb resultats previsibles".

D'aquesta manera, ha indicat que es troba a l'espera que el BCE doni el 'placet' per poder distribuir "com més aviat un pay out del 50%" i fer-ho en metàl·lic, com ha estat sent tradicional". Bankinter espera que aquesta qüestió es resolgui demà divendres, 23 de juliol.

Aquesta opinió també ha estat sostinguda pel director financer de l'entitat, Jacobo Díaz, que durant la presentació a analistes s'ha mostrat "optimista" sobre la decisió de BCE.

"Demà es publicarà informació sobre la política de dividends i nosaltres, sigui la decisió que sigui, la respectarem i la seguirem. Haurem d'esperar demà, encara que som optimistes sobre la distribució de dividend", ha assegurat el director financer de Bankinter sobre la retribució a l'accionista.

Noticias relacionadas

contador