emilio saracho juntaaccionistas
Archivo Bolsamanía

Els títols de Banc Popular es van deixar la setmana passada una quarta part del seu valor i cotitzen a nivells de juliol de 1986.

  • 0,32€
  • 0,00%

No té sentit voler utilitzar l'anàlisi tècnica en un títol 'trencat'. La setmana passada l'entitat es va deixar una quarta part del seu valor en borsa i acumula una caiguda del 97,77% des dels màxims històrics. Sessions prèvies a la última caiguda vam comentar que el títol estava recolzant-se a la zona de suport que li conferia la base d'un triangle (mínims creixents i màxims decreixents) i que la perforació d'aquesta seria un important senyal de feblesa que seria més que confirmada amb la perforació del suport que presentava en els mínims de 2016 (ara resistència) als 0,766 euros. I des que va perforar la base del triangle el preu s'ha enfonsat una vegada més i es va deixar la quarta part del seu valor.

Arribats a aquest punt el que no té sentit és voler buscar nivells de suport perquè no n'hi ha. I més en un títol que és objecte de tot tipus de notícies i de rumors diàriament. No, aquest títol no pot ser més baixista i no hi ha més volta de fulla. Naturalment assistirem a forts rebots contra tendència, ja que res no cau sense el seu corresponent rebot (o fase de reacció), però d'aquí a poder afirmar que "ja no pot caure més" hi ha un tros. I si no, mireu a Abengoa 'B': de 0,317 euros fins als 0,017 euros en només cinc sessions. Amb aquest exemple vull que entengueu que als mercats pot passar de tot. Ja en l'última gran ampliació de capital (finals de maig) recomanàvem no entrar ni al títol ni acudir a l'ampliació perquè de fer-ho estaríem comprant/incrementant posicions en un títol que era baixista i que a la borsa es ve a comprar fortalesa i no feblesa.

Gràfico diari - Banc Popular

Noticias relacionadas

contador