acero mexico
23,54€
  • -0,12€
  • -0,51%

La setmana passada el gegant de l'acer es va confessar davant el mercat i els resultats no es van agradar gens. Tant que el títol va polvoritzar nivells de suport clau.

Els títols d'ArcelorMittal es van desplomar la setmana passada a prop del 14% i des del punt de vista de l'anàlisi tècnica el preu va polvoritzar l'important suport que presenta en els mínims de gener als 17,07 euros, ara resistència. El deteriorament del títol resulta més que preocupant, sobretot perquè el preu sembla estar acabant de donar forma a un gran 'cap i espatlles' setmanal amb importants implicacions baixistes per al subjacent. És cert que no hi ha res infal·lible als mercats, però són molts els títols que al seu moment presentaven figures similars i que estan passant per un autèntic calvari, com ara OHL o Ence.

Les pautes baixistes són les mateixes. Per tant, rebots puntuals a part, en forma de retrocés temporal hem de ser cauts amb aquest títol, ja que sabem per experiència com se les gasta quan es posa a caure. De fet, si la figura s'acabés complint, cal apostar, com a mínim, per nivells de preu propers als deu euros (l'alçada del cap de la formació).

arcelor130519
Gràfic setmanal d'ArcelorMittal des de l'estiu de 2014

Noticias relacionadas

contador