alibaba va investir 28 milliards de dollars pour ses activites de cloud

Aquest divendres farà dues setmanes de l'anàlisi que vam fer sobre l'"Amazon xinès", la major companyia asiàtica de comerç electrònic. Un gegant anat a menys que s'he deixat durant l'últim any a prop d'un 55%.

Análisis Técnico
S1
144
S2
188.62
R1
194
R2
194
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

L'article ens semblava interessant ja que es confirmava que Charlie Munger, mà dreta de Warren Buffett, donava a conèixer que havia incrementat la seva posició en el gegant xinès del comerç electrònic. I com a analista tècnic, em cridava molt l'atenció el bon nivell d'entrada a la companyia, aproximadament a la base del canal baixista dels darrers any. Que com sabem és per definició zona de suport.

Des de llavors i amb les típiques batzegades a l'alça i a la baixa, el preu continua escalant posicions, amb la mirada posada a la part alta del canal, per definició resistència, que en aquest moment passa per la zona dels aproximadament 194 dòlars. Amb el permís, és clar, de la resistència que li confereix el buit baixista setmanal de finals d'agost als 188,62 dòlars. Per sobre ens trobem amb un altre buit baixista setmanal als 206,50 dòlars. Ara bé, per deixar la porta oberta a la possibilitat que estiguem davant d'alguna cosa més que un simple rebot fruit de la sobrevenda extrema, necessitem que el títol polvoritzi amb comoditat la part alta del canal baixista.

baba211021
Gràfic setmanal d'Alibaba

Noticias relacionadas

contador