alibaba va investir 28 milliards de dollars pour ses activites de cloud 20210412132609

Munger, vicepresident de Berkshire Hathaway i estret col·laborador de Warren Buffett des de fa dècades, a més de presidir el conglomerat mediàtic Daily Journal (DJCO), va revelar a principis de la setmana durant una presentació reguladora que havia estat comprant accions de Alibaba.

Análisis Técnico
S1
130
S2
160
R1
180
R2
180
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un canal baixista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça d'aquí a dos rectes paral·leles, però amb pendent negativa. La part superior del canal es denomina zona de resistència i la part inferior zona de suport. I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dues a la seva part alta. L'operativa quan el preu està dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base i tancar-los a la part alta del canal (resistència).

I això és el que tenim en Alibaba, un canal baixista de manual amb origen als màxims històrics de fa aproximadament un any (319,32 dòlars). Els mínims de la setmana el van portar a col·locar-se lleugerament per sota de la base, marcant un mínim as 138,43 dòlars per tancar a prop dels màxims setmanals als 156 dòlars. Casualitats (o no) de la vida, crida l'atenció que ha estat ara quan hem conegut que el braç dret de Warren Buffett, vicepresident de 97 anys de Berkshire Hathaway (BRKB), havia estat incrementant posicions en Alibaba. Així, Daily Journal posseeix ara més de 300.000 accions del gegant xinès del comerç electrònic i el núvol, duplicant gairebé la posició que ja tenia de 165.000 accions al segon trimestre.

El cas és que el moment de la compra, el timing no ha pogut ser millor, perquè ja sabem que a la base d'un canal si de cas es compra, però no es ven. I l'espelma setmanal que ens ha dibuixat el preu ens fa ser optimistes de cara a les pròximes setmanes/mesos. De fet, el normal és que ara tracti de construir un rebot que almenys el dirigeixi cap a la part alta del canal baixista, en aquest moment a l'entorn dels 200 dòlars. I després ja veurem el que ens diu el preu.

baba081021
Gràfic setmanal d'Alibaba

Noticias relacionadas

contador