ep los analistas apoyan el plan de negocio presentado por repsol y su atractivo dividendo
REPSOL - Archivo

El moviment de rebot des dels mínims de finals de novembre als títols de la petroliera ha estat això, un simple rebot. Els màxims i mínims decreixents de curt termini se succeeixen una vegada i una altra i així no es puja.

  • 14,69€
  • -0,94%
Análisis Técnico
S1
8.70
S2
10.48
R1
11.22
R2
11.22
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

No tenim cap figura de tornada ni d'esgotament de les caigudes en el moment actual. Els màxims i mínims decreixents des dels màxims anuals que es van assolir a l'octubre segueixen intactes. I així és impossible pujar. Per tant i mentre el preu no ens demostri el contrari estem davant d'un simple rebot i res més.

És més, aquest s'ha frenat, com era d'esperar per altra banda, a l'últim dels buits baixistes deixat durant l'actual fase correctiva: el buit dels 10,48 euros. Sí, s'ha omplert íntegrament recentment, però no s'ha tancat, o el que és el mateix anul·lat. Això vol dir que segueix vigent i mentre no es tanqui, no tindrem el més mínim senyal de fortalesa (real) més enllà dels típics rebots contra tendència que es produeixen en totes les caigudes. Per sota, pel costat dels suports, tenim els mínims de novembre als 9,603 euros i per sota i de més rellevància, els 8,70 euros.

rep151221
Gràfic diari de Repsol

Noticias relacionadas

contador