cbwallstreet2

És important que el Nasdaq no perdi el nivell dels 6.950 punts si no volem veure una complicació del seu aspecte tècnic.

Netflix acaba dilluns amb uns forts descensos del 5,70%. Aquestes importants caigudes li permeten abandonar el suport dels 344 dòlars, cosa que sens dubte estendrà les caigudes del curt termini fins al voltant de la mitjana de 200 sessions, mitjana que presenta als 271 dòlars. Cal tenir present que la companyia es va deixar un buit baixista el passat 17 que ens ha cobert el que sens dubte és una mostra de la fortalesa actual de les vendes.

Caigudes del 2,36% en Tesla que va tancar per sota del suport dels 292 dòlars. El valor no ha pogut amb la mitjana de 200 sessions i sembla que podríem acabar veient un atac al nivell dels 273 dòlars. Ull que si no pot aguantar-se per aquests preus és molt probable que acabem veient una continuació dels descensos fins al nivell dels 244,59 dòlars, mínims anuals.

Descensos del 2,15% en Microsoft que es pren un respir després de dibuixar nous màxims històrics. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una correcció fins al nivell dels 102 dòlars, nivells on el més normal és que tornem a veure una entrada de les compres. Creiem que és una bona opció la presa de posicions en les correccions i no descartem acabar veient un atac al nivell dels 120 dòlars.

contador