• També augmenta la seva valoració fins a 14 euros des de 11,60 euros per acció
  • Per a Atresmedia, augmenta el seu preu objectiu fins a 13,20 euros des d'11,70 euros
Silvio Berlusconi

Mediaset Espanya puja un 3% en borsa i és el valor més alcista de l'IBEX 35, després que els analistes de JP Morgan Cazenove hagin elevat la seva recomanació sobre la televisió de Silvio Berlusconi fins a 'sobreponderar' (afegir el valor en cartera) des de 'neutral'.

  • 2,89€
  • -4,24%

Aquests experts també han augmentat la valoració de les seves accions fins a 14 euros des dels anteriors 11,60 euros per títol. Aquesta valoració implica un potencial alcista del 13% sobre el preu actual de mercat (12,40 euros).

En un informe sobre el sector europeu de televisions en obert, JP Morgan destaca que aquest tipus de companyies ha superat en un 17% el comportament borsari del sector de mitjans. A aquest escenari, considera que triar els valors adequats és fonamental per seguir aconseguint bones rendibilitats.s.

"Recomanem Mediaset Espanya per la seva exposició a la forta tendència publicitària a Espanya i veiem menys atractiu en ITV (retallen el seu consell fins a 'neutral' des de 'sobreponderar') i risc baixista en M6 (retallen fins a 'infraponderar' des de 'neutral) a causa del seu escàs potencial després de les últimes pujades", afirmen aquests analistes.

"Seguim veient un mercat de televisió a Europa estructuralment sòlid. Preferim Espanya sobre França perquè el mercat espanyol de TV encara està un 34% per sota del seu nivell mentre el francès ha tocat sostre", assenyalen des de JP Morgan. Per a Atresmedia, el banc recomana 'neutral' (mantenir el valor en cartera), però ha elevat la seva valoració fins a 13,20 euros des d'11,70 euros.

Aquesta mateixa setmana, els experts de Goldman Sachs van retallar el seu consell sobre Atresmedia fins a 'neutral' des de 'comprar', després d'una pujada anual del 13% per a la cadena de televisió. Les accions d’Atresmedia pugen un 0,5%, fins a 11,81 euros.

Noticias relacionadas

contador