• El banc basc iguala els seus màxims anuals de 7,89 euros
ep francisco gonzalez presidentebbva
BBVA

Bones notícies per a BBVA. Els analistes de Bankinter han elevat lleugerament la valoració de les seves accions fins a 8,75 euros per títol des dels anteriors 8,50 euros i han reiterat el seu consell de 'comprar' el valor.

  • 11,04€
  • 1,24%

BBVA puja un 0,3% en borsa i iguala el seu màxim anual marcat al maig en 7,89 euros per acció, una important zona de resistència per anàlisi tècnica la superació de la qual li obriria el camí cap a la zona de 8,70 euros, màxims de 2015 i preu similar a l'establert per Bankinter.

Els analistes del 'banc taronja' es mostren molt positius amb l'entitat presidida per Francisco González i destaquen la "favorable evolució dels resultats". En la seva opinió, "BBVA té capacitat per sorprendre positivament en generació de capital i reducció d'actius improductius".

Per a aquests experts, "la millora del cicle econòmic, el creixent interès inversor per actius immobiliaris a Espanya i unes ràtios de cobertura adequades sentin les bases perquè BBVA sorprengui positivament als mercats".

Per països, Bankinter destaca que Mèxic és la "principal font d'ingressos" per a BBVA i que es manté estable "el marge amb clients" del 10,9%. A Espanya, s'aprecia l'"esforç en reducció de costos" i la "millora en la qualitat creditícia" gràcies a "la reducció d'actius improductius". Per la seva banda, Turquia sorprèn de manera positiva malgrat la seva delicada situació política. Els Estats Units registra "un bon comportament del marge amb clients i el descens en sanejaments".

En aquest escenari, Bankinter ha elevat la seva previsió de benefici net en 2017 fins a 4.069 milions d'euros des de 3.906 milions. Per 2018, la previsió augmenta fins a 4.625 milions des de 4.519 milions. Les accions de BBVA pugen un 24% enguany i la valoració de 8,75 euros implica un potencial alcista de l'11% per als seus títols.

Noticias relacionadas

contador