• El potencial alcista per BBVA és del 24%; i el 23% per Mediaset España
  • El consens de mercat valora els títols de BBVA en 7,63 euros
ep francisco gonzalez bbva ensouth summit 20171024171402
BBVA

Els analistes d'AlphaValue han millorat les seves recomanacions sobre BBVA i Mediaset Espanya, després de l'última correcció que s'han registrat aquests valors durant les últimes setmanes.

  • 10,21€
  • -2,06%

En concret, AlphaValue ha elevat el seu consell sobre BBVA fins a comprar des de sobreponderar, amb un preu objectiu a 6 mesos de 8,86 euros. Les accions del banc presidit per Francisco Gonzalez han pujat aquest dilluns un 1,26%, fins a 7,1 euros.

El consens d'analistes recollit per FactSet atorga un potencial alcista a BBVA del 7%, ja que situa el seu preu objectiu als 7,63 euros, per sobre dels 7,13 euros en què cotitza actualment, a causa de les caigudes de les últimes jornades. El 36% d'aquests analistes aconsella comprar les accions de l'entitat, enfront d'un altre 39% que recomana mantenir-les i un 25%, vendre-les.

També ha millorat la seva recomanació sobre Mediaset España fins a sobreponderar des d'infraponderar, amb una valoració de 10,97 euros. Els títols de la cadena de televisió propietat de Silvio Berlusconi han liderat els guanys a l'IBEX després de pujar un 4,42%, fins als 9,07 euros.

Mediaset Espanya ha estat notícia recentment perquè Norges Bank, el fons sobirà de Noruega, hi va aflorar una participació del 3%, xifra que el va convertir en un dels accionistes rellevants del grup mediàtic.

Des d’AlphaValue, comenten que després d’"els últims moviments de mercat", el potencial alcista per a BBVA ha augmentat fins al 24%, cosa que justifica el seu consell de compra. I en el cas de Mediaset Espanya, el recorregut alcista a sis mesos és del 23%, excloent-ne en ambdós casos els guanys que registren aquest dilluns.

Noticias relacionadas

contador