usa-trump-muni-d-un-masque-en-public-pour-la-premiere-fois

El president dels Estats Units, Donald Trump, va abandonar l'hospital aquest dilluns. El propi mandatari va ser l'encarregat d'avançar la notícia a través del seu perfil de Twitter ahir, assegurant que es troba millor "que fa 20 anys".

Els mitjans estatunidencs ja havien avançat que els metges li donarien l'alta aquest dilluns. Malgrat la seguretat que Trump ha intentat transmetre sobre la seva sortida de l'hospital i retorn a la Casa Blanca, declarant que es troba "realment bé", la incertesa sobre la seva salut encara és gran.

La seva experiència amb la Covid-19 no sembla haver canviat la seva visió respecte a la malaltia i continua restant-li la importància que té. "No li tinguis por a la Covid. No deixis que domini la teva vida", pot llegir-se en el missatge que ha publicat.

Trump ha aprofitat per lloar els medicaments contra la Covid que s'han estat desenvolupant al país. "Hem desenvolupat, sota l'Administració Trump, alguns medicaments i coneixements realment excel·lents", finalitza.

Els tractaments als quals fa referència en el seu missatge han aixecat polèmica en les últimes hores. Els metges estan preocupats per si Trump està sobre-tractat degut a la seva condició de VIP. Des que ha estat diagnosticat amb Covid-19 ha estat tractat amb el medicament antiviral remdesivir de Gilead, el còctel d'anticossos de Regeneron i l'esteroide dexametasona.

Noticias relacionadas

contador