eric adams

L'alcalde de la ciutat de Nova York, Eric Adams, ha declarat que cobrarà el primer sou, previst per a aquest divendres, en criptomonedes a través de Coinbase Global Inc, gestora que permet comprar i vendre criptodivises.

Reuters ha fet ressò d'un comunicat del funcionari, en què ha assegurat que el seu sou serà convertit en ethereum i bitcoin.

Adams ja va declarar el 2021 que cobraria les tres primeres nòmines en bitcoin, en línia amb la seva intenció de convertir la seva ciutat en el “centre de la indústria de la criptodivisa” i seguint una promesa similar de l'alcalde de Miami, Francis Suárez.

Les criptomonedes han estat una constant en la política d'Adams des que, després de ser elegit, va suggerir que les escoles de Nova York impartissin cursos sobre criptomoneda i tecnologia de la cadena de blocs.

La decisió d'Adams ha estat aplaudida pels entusiastes dels actius digitals com “un exemple destacat” que pot atraure més empreses d'actius digitals a la ciutat. Tot i això, de moment, Adams no ha proposat polítiques específiques per convertir la Gran Poma en un centre de criptodivises.

Noticias relacionadas

contador