twitter-logo-silhouettes-internautes-usagers-reseau-sociaux
53,70$
  • 0,35$
  • 0,66%

Twitter investiga un tràfic inusual que pot estar provocat per pirates informàtics que, segons una empresa de seguretat, podrien estar utilitzant la plataforma per intentar robar dades d'usuaris. Com a conseqüència, les accions de la xarxa social van caure a prop d'un 7% durant la sessió borsària d'aquest dilluns, el seu major descens en més de dos mesos.

La companyia es va adonar d'aquest tràfic sospitós mentre investigava un error de seguretat que exposava les dades, incloent-hi els codis de país dels usuaris i els detalls dels comptes bloquejats. Encara que Twitter ha aclarit que l'error va ser arreglat el passat 16 de novembre.

"Si bé, no podem confirmar la intenció o l'atribució d'alguna cosa, és possible que algunes de les adreces IP tinguin vincles amb pirates patrocinats per l'estat", afirma en un bloc d'assistència. Mentrestant, cap portaveu de la companyia va voler donar-ne detalls.

Per la seva banda, el govern xinès nega sistemàticament qualsevol participació en pirateria o altres formes d'atacs per Internet i diu que està dedicat a combatre aquest tipus de comportament. Des del Ministeri de Relacions Exteriors de la Xina asseguren que la posició del país sobre la seguretat d'Internet i els atacs era consistent.

Noticias relacionadas

contador